Slut som artist..

.. efter att ha stått och bakat i några timmar. Har gjort kolakakor och drömmar, och imorgon förmiddag fortsätter jag med muffins som ska bli minicupcakes. Dock gör jag bara muffinsen imorgon och dekorerar dem med frosting och "strössel" på lördag förmiddag. Aaron ska ju nämligen döpas på lördag så det är därför som jag bakar så mycket.
Imorgon jobbar jag även kväll, 14-21.15, har ju dock sån tur så brukar få gå vid åtta och hoppas att jag får det idag med. Gärna strax innan åtta. För sen om jag hinner så ska jag gå på bio med en tjej som jag inte har träffat på måånga år, ca 12 år tror jag det är? Vi gick på dagis tillsammans och har nu återupptagit kontakten. Så det ska bli roligt! Hoppas bara jag får gå tidigare då så vi hinner.
Känner mig sjukt stressad. Morgondagen helt bokad, på lördag förmiddag måste jag även köpa doppresent till prinsen och sen börjar dopet tre men jag och lillasyster ska vara där halv så vi hinner träna på låten som vi ska sjunga. Och på söndag jobbar jag kväll, sen har jag äntligen lov!! Då får jag vila i en heeel vecka, underbart!



Massa babbel..

Datum: 2012-02-22 Tid 22:28:20 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Har så mycket olika känslor inom mig. Känner mig helt slut på energi och är bara trött och less på allt, vill bara skrika och gråta och ja. Samtidigt som jag känner mig så himla lycklig, starkare än någonsin och att livet bara leker. Vill göra så mycket saker, samtidigt som jag inte har en aning om jag vill. Känner mig så konstig.
Känns som att saker börjar gå min väg, jag börjar få ordning på livet och så. Kanske är det bara så att jag inte mått helt bra riktigt på en lång tid och att det är därför jag känner mig så konstig och så annorlunda nu när jag verkligen börjar må bra.
Känner mig bara så förvirrad. Förväntansfull inför saker samtidigt som jag bara vill gräva ner mig. Åhhh kill me.
Ändå känner jag mig så sjuk stark, som om jag skulle klara av precis vad som helst. Och ser verkligen saker ljust.



Sååå snyggt!

Datum: 2012-02-19 Tid 20:19:47 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Tittade på Top Model Sverige reprisen idag och tjejerna klippte sig, en av dem fick en skitsnygg frisyr. Såndär frisyr som September har. Så då blev jag skitsugen på att göra det själv. Frågan är bara om jag vågar?? Gjorde sidecut innan sommaren förra året och det trivdes jag med jättemycket, då. Nu hatar jag det eftersom det aldrig växer ut. Är rädd att det blir lika nu, att jag ångrar mig för att jag inte passar i det eller för att jag helt plötsligt vill ha långt hår igen? Liksom, jag kan gråta i flera dagar nästan om jag bara tar 2cm på håret. Men då var det ju det där igen med att jag blir skitnöjd med sidecut.. Åhhh beslutsångest.
Samtidigt så skulle mitt hår veeeerkligen behöva det eftersom det är sjuukt slitet. Så det skulle ju samtidigt vara jävligt bra att göra det. Dessutom är ju frisyren sjuuukt snygg. Och om jag gör det så bleker jag håret lika också :D
HJÄLP MIG!! Ska jag eller inte??



Så mycket för en blick..

Datum: 2012-02-16 Tid 23:13:16 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Att en enda syn av en person kan göra så mycket. Satt i bussen och "personen" satt i bilen på andra sidan vägen. Ändå när jag kollade dit och såg vem det var så slutade mitt hjärta nästan slå. Blev helt skräckslagen trots att det var helt omöjligt att han skulle komma i närheten av mig. Hoppas verkligen inte det kommer vara såhär hela livet. Kommer gå under om jag ska gå runt med en ständig oro och rädsla. Men samtidigt vet jag inte heller vad jag ska göra, att säga att jag inte är rädd vore en lögn. För det är jag. Jag antar att jag är ärrad för livet men jag hoppas att rädslan lättar med tiden. Det är helt sjukt, hela världen nästan stannar upp i några sekunder och det är som om allting runt omkring försvinner.
Min rädsla kanske kommer försvinna, men detta hat kommer jag alltid att känna.



Man blir som man umgås..

Datum: 2012-02-16 Tid 21:47:03 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Hej babes! Idag har det varit en väldigt snurrig dag på jobbet. Tanterna har varit väldigt oroliga och det har varit ganska stimmigt och så. Är verkligen helt slut, sista två timmarna gick väääääldigt sakta kan jag säga. Det var en tant som sa att jag var hennes hustru, frågade om jag var full för jag hade druckit upp SAFTEN i mitt glas haha. Även en tant som sa åt mig (för andra gången) att jag inte ska låta folk lägga sig i mitt liv, jag ska ligga med vem jag vill och hur många jag vill och allt vad hon sa. Haha hon är go den lilla tanten.
Fick iallafall sluta en och en halv timme tidigare så var hemma innan åtta. Åt lite hemmagjord pizza som mamma gjort och nu "tittar" jag på revenge med en kopp te. Ser verkligen fram emot fyra dagars ledighet nu. Blir helt väck av att vara där. Man blir väl som man umgås ;)
Innan jag svamlar bort mig så avslutar jag här. Hoppas ni har haft och får en fortsatt trevlig kväll. Kram!



Godnatt

Datum: 2012-02-15 Tid 22:29:23 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Har legat i sängen exakt hela dagen. Bara varit upp för att äta och gå på toaletten nån gång. Ibland är det skönt att bara ligga i sängen faktiskt. Och det ska jag fortsätta med resten av kvällen och såklart natten med.
Jobbar kväll imorgon så börjar två, skönt att få sova en dag till men hatar att man inte kan göra nånting på eftermiddagen då. Wellwell, that's life.
Nu ska jag iallafall läsa lite och dricka en kopp te. Fick värsta suget efter att läsa, vet inte varför men jag får faktiskt såna perioder ibland. Men vi hörs nog imorgon tror jag. Godnatt mina vänner!



Sjuker

Datum: 2012-02-15 Tid 11:21:03 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Godmorgon kära vänner. Idag är jag ju som sagt ledig igen, dock har jag åkt på en superförkylning så ligger nästan däckad. Hostar, nyser, täppt i näsan och ont i halsen. Plus huvudvärk. Ingen höjdare precis! Men jag kurerar mig i sängen med film och en kopp te. Ska slå på Sex and the city nu tror jag, första filmen. Sen får vi väl se vad det blir. Måste iallafall vara bättre imorgon eftersom jag ska jobba och jag har ingen lust att ta igen det sen.. Menmen, den dagen den sorgen.
Nu ska jag titta på film, puss!



Mmh love my life<3333

Datum: 2012-02-14 Tid 17:13:53 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Har hemskaste inflammationen from hell i tandköttet. Gör så förjävla ont så jag vill bara utplåna jorden. Blöder som ett as hela tiden, kan knappt äta eller borsta tänderna för då gör det så in åt helvete ont och bara rinner blod. Och det enda jag kan göra för att det ska gå över är att just borsta tänderna, älskar mitt liv ibland.. Har även fått nå gummigrejer (istället för tandtråd eftersom jag har en ståltråd på insidan av tänderna) som jag ska köra med vid tandköttet mellan alla tänder. Det är verkligen en obeskrivlig smärta. Jag började gråta för ett tag sen för det gör så jävla ont, och jag är inte den som gråter pga smärta om det inte är riktigt jävlaa hemskt. Dessutom så bara sprider det sig också, började i underkäken vid en tand, nu är det i halva överkäken och nästan hela underkäken. Ajaj :(
Aja, sitter iallafall och väntar på käk nu (hoppas på att kunna äta) och sen ska jag ner på stan och fika med Rebecca, mysmys. Ganska längesen vi sågs nu så ska bli trevligt. Få prata ut lite och sånt.



Alla hjärtans dag

Datum: 2012-02-14 Tid 10:10:36 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Trevlig alla hjärtans dag mina vänner! Ska ni göra något speciellt idag dagen till ära? :)
Tror iallafall inte jag ska göra nånting speciellt, bara umgås med nån kompis kanske eller så. Känner mig inte så pigg, tror jag blev akut dödssjuk eller nånting.
Är iallafall ledig idag, tänkte gå upp och ta en dusch nu snart. Älskar att vara ledig. Är ledig imorgon också!
Har inget vettigt att skriva så nu sätter jag punkt. Puss!



Half dead

Datum: 2012-02-12 Tid 22:03:58 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Hejhopp. Känner att jag är grym på det här med att blogga haha. Men sitter typ aldrig vid datorn och när jag väl gör det orkar jag inte blogga hehe.
Idag har jag iallafall varit död typ, Tove och Melinda hade fest igår och som vanligt blev det lite för mycket för mig. Måste verkligen lära mig att ta det lugnt haha. Kom iallafall hem vid halv fyra tror jag, sov till ett och sen har jag varit död nästan hela dagen. Lagat mat och ätit bara.
Imorgon jobbar jag, 7-15.15, sen får vi väl se vad som händer. Kommer antagligen vara skittrött så blir väl bara hem och sova. Har världens skönaste vecka nu, jobbar imorgon, ledig tisdag-onsdag, jobbar torsdag och sen ledig fredag-måndag. HUR SKÖNT?! Och nu är det snart lov också!
Jaja vi hörs sen



Ibland får man klaga!

Datum: 2012-02-09 Tid 14:05:07 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Kom hem för en halvtimme sen ungefär, slutar egentligen halv tre men fick gå tidigare eftersom det inte fanns något att göra. Idag har jag bakat åt tanterna och annars har jag som vanligt bara suttit, vi har tittat lite på Rasmus på luffen.
Var hos tandläkaren imorse som totalt sabbade hela min mun ungefär, tog bort tandsten och eftersom jag har ståltrådar på insidan av tänderna efter att jag haft tandställning så kommer jag inte åt med tandtråd. Så hon visade nå gummigrejer man kan använda istället, och det var otroligt smärtsamt må jag säga. Har ett jätteinflammerat tandkött vilket inte gjorde det bättre, svullen är jag och blödde som bara sjutton efteråt!! Har knappt kunnat äta heller.
Förutom det så har jag även otroligt ont i käken och huvudet, plus nackspärr, mensvärk och illamående. Känner att jag bara älskar livet idag. Men alla har vi dåliga dagar och ibland får man faktiskt klaga! Säger aldrig ett ord i vanliga fall när jag har ont. Men det blir nog bättre snart också för fick värktabletter på jobbet.
Men ja nu ska jag väl bara vila lite, är helt slut. Funderar på att ta en dusch och lägga mig och sova en stund.. Får se hur det blir med det!
Känns som det blev ett skitlångt inlägg nu menmen. See you later!



Kärlek till er

Datum: 2012-02-06 Tid 23:14:34 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Jag är så glad att jag har personer i min omgivning som verkligen bryr sig om mig och som stöttar mig och faktiskt försöker. Ibland tappar jag, som många andra, hoppet totalt. Allting känns meningslöst och man vill helst bara försvinna långt bort. Då kommer det någon underbar liten ängel som räddar en från den onda cirkeln man hamnar i, säger stöttande saker och bara visar att den bryr sig.
Jag är ofta negativ till mycket, och känner mig ofta deppig och värdelös. Trots att jag faktiskt vet att jag inte är det. Men när man får höra något riktigt ofta så kan det bli så att man tror på det, och något jag har hört ofta är saker som att jag är värdelös, ful, äcklig, tjock, borde inte få leva osv. Jag har dessutom fått höra det av personer som har stått mig nära, som egentligen ska vara dom som bryr sig om och älskar en mest.
Men varför ska man bara tro på det negativa? För jag får även ofta höra att jag är fin, underbar och en bra person med. Varför är det så svårt att tro på det? Varför är det så mycket lättare att ta åt sig och tro på det dåliga?
Det jag ville få fram är iallafall att jag är så sjukt tacksam att jag har mina vänner och min familj. Jag älskar er mest av allt i hela världen ska ni veta. Och tyvärr har jag alldeles nyligen förlorat en vän som stog mig nära, och jag vill aboslut inte att det ska vara så, men jag kan inte göra något åt situationen så jag måste bara acceptera det. Hur hopplöst det än kan kännas nu så kommer det bli bättre, livet stannar inte för man mister viktiga personer i sitt liv. Snarare blir man nog stärkt av det och får lättare att hantera saker sen.
Men något som verkligen gör mig glad, det är när personer som man knappt har kontakt med alls, som man inte pratar med ofta, finns där och stöttar och hjälper en att komma upp på fötter igen. Det är synd att jag inte står dessa personer närmre än vad jag gör, för skulle jag ha dessa personer i mitt liv dagligen så skulle nog mitt liv och min tillvaro kännas mycket ljusare. Ni är som små skyddsänglar som kommer och skyddar mig från det dåliga. Mycket kärlek till er!



Borta

Datum: 2012-02-06 Tid 21:37:49 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Efter mycket klagomål på mitt senaste inlägg så tog jag faktiskt vett till mig och tog bort det. Ja det var dumt av mig att skriva det där på bloggen istället för att ta det med henne personligen. Dock så skrev jag inget kränkande och inte heller hennes namn, men ja det var väl ändå inte bra gjort av mig. Och jag kan faktiskt stå för det och erkänna att jag gjorde fel.
Jag blev bara så irriterad osv så jag skrev det där, i vanliga fall är jag absolut inte en sån som skriver saker/pratar om andra, inte alls.



Trötter

Datum: 2012-02-05 Tid 22:34:43 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Har varit lite off här nu. Så sjukt trött hela tiden. Idag hade jag 7-21, JOBBIGT, som tur var så satt vi till åtta och bara pratade i personalrummet och sen fick jag gå 20 i sju på kvällen istället för nio. Tur man har världens bästa handledare :)
Är så äckligt trött nu, ska snart ta och sova, ligger just nu och tittar på nån film på trean. Seven Pounds hette den, skulle tydligen vara superbra så ger den ett försök. Är ledig imorgon iallafall och det är ju superskönt, få sova ut ordentligt och bara ligga och dra sig flera timmar, underbart!
Tänk när man har en pojk också att titta på film med, sova med och ligga och mysa i sängen på morgonen med. Då blir det ju ännu bättre! Hehe..
Har iallfall fått något slags lyckorus tror jag, nästan, eller nåt. Haha. Vet nog varför också, hohoho. Eller ja, aa skitsamma haha.
Nu blir det bara en massa nonsens känner jag, börjar bli riktigt borta i huvet nu. När jag var på jobbet idag också skulle jag hämta nånting vid öppna spisen, då gick jag till handfatet (?!) och så råkade jag lägga en macka uppochned på bordet fastän jag VISSTE att den var uppochner. Haha jaaa man blir väl som man umgås eller nå..
Jaja godnatt och hejdå!



Äckliga snöoväder

Datum: 2012-02-03 Tid 10:36:39 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Vaknade för ca en halvtimme sen, nu har jag ätit lite frukost och ska fixa mig lite. Ska åka ner på stan och sälja min htc, blir då 1000 kronor rikare, känns jävligt bra måste jag säga. Alltid kul att få lite extra pengar.
Vädret är ju dock inte det bästa, snöar heeela tiden och huur mycket som helst. Det är ju typ klass två varning på skitmånga ställen, usch. Igår var det även en bil och en buss som krockade i bomhus, hemskt. Vet dock inte hur det gick med de inblandade personerna men förhoppningsvis så gick det väl bra.
Aja, ska iallafall åka hem sen och duscha, fixa mig osv och ikväll blir det partyyy i skutskär.
Nu lär jag klä på mig osv, cyaaa