Faster igen!

Godmorgon! Förlåt att jag inte bloggade något mer, i torsdags blev jag och Mikaela barnvakt och vi var rätt trötta. Sen igår var vi ännu tröttare för vi kom hem efter tre på natten/morgonen.

Igår iallafall så gjorde vi två studiebesök med skolan bara, åt på max och jag var även hos läkaren som lyssnade på mitt hjärta, kände lite på min hals och tog blodtryck. Ska tillbaka på torsdag och ta fem prover sen ska jag även få en remiss till röntgen och göra ultraljud på halsen. Hoppas på det bästa!

Fikade lite innan vi tog bussen hem till mikaela. Men när vi kom hem så la vi oss och sov i 4.5 timme ungefär, sköönt. Men hela dagen försvann ju, åt lite vid halv tio och sen sov vi igen.

Fick även reda på igår att jag ska bli faster igen på min 18årsdag! Eller ja, jag har vetat länge att jag ska bli faster men igår var dom på ultraljud och fick bf på min 18årsdag, hihi.

Ni får en bild på stolta storasystern Tova, en på bebis och en från när vi fika.




Arbetsintervju

Datum: 2012-09-20 Tid 14:50:25 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA

Nu är intervjun avklarad, tog ca 10 minuter och var bara några frågor och lite information. Var sjukt nervös innan men det gick jättebra! Har en förmåga att bli stum i situationer då jag är nervös, men vågade faktiskt prata ordentligt och skrattade till och med. Håller tummarna nu på att det gick bra. Får besked om två veckor så får gå på helspänn tills dess då..

Har ingen relevant bild till detta inlägg, så det får bli ett tråkigt, bildlöst inlägg.




Kebaaab

Datum: 2012-09-20 Tid 11:28:39 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA

Vi hittade nåt att göra med vår jobbiga håltimme, drog ner på stan och kikade lite och nu sitter vi på Deniz och äter kebaaab. Godaste kebaben i stan, tveklöst! Så om ni bor i Gävle, och mot förmodan har missat denna, så råder jag er starkt att testa denna kebab!




Ritskills

Datum: 2012-09-20 Tid 10:40:16 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA

På bilderna här nedan ser ni mina fina ritskills. Vi skulle alltså rita vattnets kretslopp och en näringskedja, och ja, jag suger på att rita :)




love

Datum: 2012-09-20 Tid 09:19:41 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA




Torsdag

Datum: 2012-09-20 Tid 08:13:56 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA

Godmorgon alla pigga (och trötta) läsare! Har ni sovit gott? För det har jag :) uppdaterade min telefon igår så har fått massa nya smileys osv, 200 uppdateringar tror jag det var!

Iallafall, tittade på knappt halva filmen igår, 48 minuter av 110 minuter rättare sagt. Typiskt mig att inte orka titta på en hel film på kvällen. Men får titta klart ikväll.

Sitter på bussen till skolan nu iallafall, har en håltimme på 2,5 timme efter första lektionen för idrotten är inställd. Skönt att slippa ha lektion men hatar håltimmar!

Har inget mer vettigt att bjuda på nu så ni får en bild på min frukost haha, och en bild på mig :)




How to lose a guy in 10 days

Datum: 2012-09-19 Tid 21:39:15 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA

Nu har jag varit och handlat och hunnit äta plus spela lite facebookspel. Dags för min vanliga kopp te, som idag är vitt hallon te, och en film som lyder som rubriken.

Är ganska trött så vet inte om jag kommer hinna titta klart menmen, börjar även känna av lite nervositet inför morgondagen då jag har en arbetsintervju 14.00. Men det ska nog gå bra! Hoppas ni har en bra kväll så hörs vi väl imorgon, sleep tight.




Tröttis

Datum: 2012-09-19 Tid 17:07:08 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA

Halloj. Sitter i soffan och är supertrött, först skolan (som jag dessutom kom sent till imorse) och sedan komma hem till en helvild unge som man måste jaga, busa med osv. Fick mysa lite grann iallafall!

Ska snart åka och handla med mamsen och Sindy också, sen ska jag nog bara vila! Måla om naglarna måste jag göra också, får nog bli mörklila denna gång.

Tycker att inlägg utan bilder är så tråkiga, men har inga bilder tagna idag så slänger in en några dagar gammal bild på min kära man Baileys när vi myste. :)




Försöka igen

Datum: 2012-09-19 Tid 13:32:48 - Kategori: - KOMMENTERA

Tänkte börja försöka blogga igen, men tycker min design och header är så tråkig så om nån är bra på sånt så släng gärna in en kommentar!

Iallafall så är jag i skolan nu och har precis haft historiaprov nu på nåt vi inte ens jobbat med, kul va :) kommer väl köra på det haha. Men vi fick iallafall välja fem av nio frågor att svara på så vi slapp ju fyra stycken iallafall. Nu har jag inte så mycket mer att säga till denna gång så skriver mer sen!

Aaron får stå för bild till detta inlägg, hoppas den kommer upp iallafall för det brukar krångla så mycket när jag mobilbloggar.