Så jävla less

Folk säger alltid att man ska vara sig själv, det kommer man längst på. Börjar starkt tvivla på det. Jag har alltid varit mig själv, jag har alltid stått för vem jag är och jag har alltid stått för min åsikt. Jag orkar inte göra det längre, för när jag säger vad jag tycker så blir folk bara arga. När jag försöker göra rätt, då är det i allas ögon fel.
Allt som händer, allt jag gör det är mitt fel, mitt mitt mitt. När jag är ovän med någon, då är det jag som är den dåliga. Det är alltid jag som får skulden för allt, och jag menar inte att jag är så jävla perfekt och gör aldrig fel, för vet ni? Jag är också en människa, och jag gör också fel och begår också misstag. Men jag försöker iallafall att alltid finnas för alla, att alltid respektera alla, att alltid behandla alla bra och att alltid vara en bra människa. Men när folk ändå börjar trycka ner en, börjar leta orsaker till att bråka och börjar lägga över skulden på allt som händer iallafall, då är det inte lika lätt och lika roligt längre.
Någonting måste jag ju göra jävligt fel eftersom folk bara vänder sig emot mig, så fort jag säger någonting om någonting så är det nån som blir sur och börjar käfta och så.
Söker ingen jävla uppmärksamhet är bara så less på att folk behandlar mig som skit utan att jag vet varför. Jag blir sårad, jag blir ledsen och jag blir arg. Jag orkar inte med det här längre, snart litar jag inte längre på nån och snart kommer jag fan bli apatisk av detta. Jag orkar inte med att bara ge hela tiden men aldrig få något tillbaka.



I'm starting with the man in the mirror

Datum: 2012-05-10 Tid 22:28:41 - Kategori: ÅSIKTER - KOMMENTERA
Som alla vet så är det mycket orättvisor här i världen. Det går reklam på tv från unicef, rädda barnen, WSPA, hjärt- och lungfonden osv och man hör om alla krig hit och dit, de ber en samla in pengar för att kunna göra diverse saker och att världen ska bli bra. Det finns även lagar här i Sverige om att det är förbjudet att aga barn och sånt.
Jag tycker att det är riktigt bra att dessa organisationer finns och hjälper människor världen över och att detta uppmärksammas. Men det jag tycker är riktigt synd det är att dessa saker även finns i Sverige, utan att uppmärksammas. Det finns fattigdom i Sverige med men det verkar inte vara någon som riktigt "bryr" sig, eller hur jag ska uttrycka mig. Okej, det är mycket värre t ex i vissa delar av Afrika, men det vissa inte förstår är att det faktiskt existerar här i Sverige också.
En annan sak som är synd, det är att man aldrig kan hjälpa alla. Jag önskar att jag kunde stoppa all svält, alla sjukdomar, alla krig och alla barn som far illa. Men det vet jag mycket väl är omöjligt. Däremot är det möjligt att hjälpa en del. Man kan även bestämma sig för att själv bli en bättre person än dessa och delta i välgörenhetsgrejer och hjälpa andra männsikor. Man behöver inte hjälpa hela världen, man kan börja med att bättra sig själv, sedan hjälpa en vän och sånt, som sedan i sin tur kan göra detsamma.
Sedan kan man sprida budskapet vidare och tillslut, om många många år, kanske vi kan ha en fridfull värld. Ett bra citat jag har hört är "When the power of love overcomes the love of power, world will know peace". Och det håller jag helt med om.
Börja med att se över dig själv och ditt beteende, och försök sedan att göra en global insats.



Sjuk och vardagstjat

Datum: 2012-05-09 Tid 20:59:31 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Har inte haft varken ork eller lust att blogga nånting idag. Har varit hemma och sjuk från skolan, tror jag har dragit på mig nå bihåleinflammation eller nånting, skitjobbigt. Imorgon måste jag iallafall till skolan, har inte tid att missa nånting såhär i slutspurten.
Har iallafall skrivit en till sida på människokroppen idag och har återigen kört fast. Tänkte även börja lite lätt på My Dream Vacation som även den ska vara inne senast på onsdag (inlämningsdatumet var dock någon vecka sedan). Har haft sjukt svårt för just dessa uppgifter och känner mig väldigt stressad och orolig för dom, men det är väl bara att göra mitt bästa och hoppas det blir bra.
Har även hunnit med att baka, plocka i och ur diskmaskinen och även diskat några få saker för hand, och rengjort hällen. Bakade en kladdkaka som jag ännu inte hunnit smaka på, tänkte vänta tills mamma kommer hem från jobbet om sisådär 5-10 minuter så kan vi mumsa i oss det tillsammans framför Grey's Anatomy.
Nu ska jag sätta på lite kaffe åt mamma som jag lovade henne tidigare att det skulle vara klart när hon kom hem, så jag hinner se Grey's innan det börjar. Hörs imorgon!



LoveLoveLove

Datum: 2012-05-08 Tid 20:29:07 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA


You want some time alone

But I don't think I'll be that strong
I need to know, how much, how long
Where do I belong
How much, how long

Run to your mama
'Cause you can't stand the road
You better run, and leave us alone
Run to your mommy before you lose control
Run and leave us alone

Don't know where I shall walk
I follow your steps, but something goes wrong
I need to know, how much, how long
Where do I belong
How much, how long




Om att sälja ut sig på nätet

Datum: 2012-05-08 Tid 20:05:52 - Kategori: ÅSIKTER - KOMMENTERA
Förstår inte vad folk har för problem med att inte kunna skilja på vad man håller för sig själv (och eventuellt nära vänner osv) och vad allmänheten ska veta. En kompis till mig skrev en status om att vissa bloggtjejer verkligen sjunker lågt för att få läsare. Vi började diskutera detta och det är verkligen sjukt vad folk gör för att få bloggläsare, likes på facebook osv.
Liksom, folk säljer ut sig själva totalt för att bli "kända". Men alltså det är bara så jävla pinsamt. Folk som skriver ut allt helt öppet om sitt sexliv, jag menar, sex är väl ändå något privat mellan två personer, 3-4-5 om ni vill det, men det är inget som allmänheten ska ta del av. Och tror ingen vill höra på folks sjuka fantasier och erfarenheter.
Varför går alltid allting ut på att få mest status och mest likes nu för tiden? Folk sjunker såå jävla lågt för såna saker. Sen tror folk att alla är ute efter det med, dom som faktiskt ÄR ute efter det skriver till alla andra att det är dom som är ute efter det för att dom kanske skriver en status om nånting.
Kan folk bara vakna upp ur deras jävla bubbla och fatta nånting nån gång. Era halvnakna bilder ger er inte jobb, snarare tvärtom att ni får svårare att få jobb eftersom dessa bilder sprider sig som en löpeld över internet, eller möjligtvis nåt halvtaskigt jobb som porrstjärna eller utvikningsmodell hos någon äcklig gubbe så massa äckliga människor kan runka till era ansikten. Usch vad ni skämmer ut er själva. Men ja, det är ju erat liv.
Lär er skillnaden mellan att vara känd, och att vara ökänd.



Två år!

Datum: 2012-05-08 Tid 18:23:42 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Tjolahopp. Förlåt att jag inte bloggade nåt mer igår, när jag kom hem åt jag lite mellis sen tittade jag på film med Sindy och Rebecca och låg deckad i soffan tills jag gick och la mig strax efter nio. Hade en sån sjuk huvudvärk, aldrig varit med om nåt liknande. Det var hemskt!
Vi tittade iallafall på en thriller som hette The Hitcher, den var jättebra men ganska mycket "hoppa till i stolen"-upplevelser så det var ju lite läskigt. Vi avslutade iallafall med en komedi som jag dock inte tittade så mycket på.
Idag är det iallafall min två års dag som rökfri, kommer fortfarande ihåg när jag rökte min sista cigarett på cruisingen 2012! Även exakt en månad till skolavslutningen idag, skönt!
När jag hade kommit hem från skolan fick jag ett samtal från ett konstigt nummer, svarade artigt och presenterade mig (brukar svara typ "hallå" eller ibland tillochmed bara "allå" eller "aa"). Då visade det sig att det var arbetsförmedlingen som ringde för dom ville att jag ska komma på arbetsintervju på måndag! Så det känns skönt, då kanske jag får sommarjobb där i sex veckor.
Nu ska jag hjälpa mamma att rulla köttbullar. Hörs sen!



Tema människokroppen

Datum: 2012-05-07 Tid 10:03:15 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Tjoho. Sitter just nu i skolan och försöker skriva på Tema människokroppen, så sjukt svårt och har ingen aning vad jag ska skriva. Vi ska skriva om en hel dag hur allting fungerar i kroppen, när man vaknar, äter osv. Uppgiften är valfri men man måste göra den för att få högre betyg, jag ligger just nu på B-A ungefär och gör jag inte den här uppgiften kan jag få max typ D, vilket inte känns så kul när jag har jobbat så mycket och försökt med allt hela året.
Kul för er att veta liksom :) Nejmen nu ska jag väl kanske försöka skriva nåt. Ciaooo



Söndag

Datum: 2012-05-06 Tid 19:18:09 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Då var denna helg slut. Har varit helt underbart väder idag och har suttit ute hela eftermiddagen, har faktiskt fått lite färg på bröstet och armarna! Var även till köpis en sväng och jag köpte ett par jeans, äntligen. Grillat korv har vi också hunnit med, gott var det! Känns så somrigt med grillat oavsett om det är kött eller bara nåt enkelt som korv. Lilla Aaron fick också "smaka", 1½ korv smällde han i sig! Sånt himla matvrak han är haha.

På tisdag är det bara en månad kvar till avslutningen! Även min två årsdag som rökfri. Känns helt underbart. Är dock lite oroad eftersom jag ännu inte har något garanterat sommarjobb och vill ju inte gärna vara utan pengar hela sommaren, men får hoppas på det bästa bara.
Nu tänkte jag ta och försöka börja skriva på en novell, fick en otrolig skrivlust så vi får väl se om det kommer ut nåt. Vi hörs antingen mer senare eller imorgon, ha en trevlig kväll!



Promenad i solen!

Datum: 2012-05-06 Tid 15:19:51 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA

Är just nu ute på promenad i den underbara solen med min guldklimp och försöker få han att somna, vilket han dock inte så gärna vill. Bara att fortsätta gå tills han somnar, han är ju så trött!

Aja, bloggar mer sen. Så krångligt med mobilen!




Yttrandefrihet? Jovisst.

Datum: 2012-05-04 Tid 23:10:55 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Trodde vi hade yttrandefrihet här i Sverige men tydligen så hade jag jävligt fel. Blir så sjukt irriterad på folk som får damp över att man delar med sig av sin åsikt, varför kan inte folk acceptera att man har en annan åsikt än dom? Och allt i den här världen handlar inte om att få gillningar på allt och vilja att alla tycker som en, som vissa verkar tro att jag tycker. Jag skiter fullständigt i om nån gillar mina statusar eller bilder på facebook och jag står alltid för min åsikt oavsett om jag är ensam om det eller om jag har en hel armé på min sida.
Börjar bli riktigt less nu på att folk inte kan acceptera att jag skriver det jag vill och jag står för mina åsikter. Folk skriver statusar och klagar på dom som skriver vad dom gör eller sina åsikter/tankar, ursäkta mig men har ni läst frågan som står i statusfältet eller? På datorn står det "Vad gör du just nu?" och på mobilen står det "Vad tänker du på?".
Ni som inte tål att folk skriver det dom känner för på sin EGEN facebook kan ju plocka bort dom som gör det eller ta bort er egen facebook. Alla människor har rätt till att skriva hur mycket dom vill och vad dom vill så länge det inte är rasistiskt och blabla. Bittra jävla människor som inte kan ha nåt liv.



Ny design!

Datum: 2012-05-04 Tid 18:42:13 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Tjo bitches. Som ni ser har jag kirrat en ny design, eller ja min fina vän Jennifer har gjort det! Jag kan ingenting om nånting sånt så det överlåter jag till mina mer kunniga vänner :) Jag är iallafall jättenöjd, headern är dock tillfällig som hon gjorde för jag ska göra en annan själv. Och eftersom hon var så gullig att göra detta så tänkte jag länka henne, så hennes blogg hittar ni häär(öppnas i nytt fönster). Ni hittar den även högst upp på sidan där det står "DESGIN AV".
Iallafall så har jag precis kommit hem från affären dit jag gick i regnet, är ganska blöt och kall nu. Ska snart sätta igång att laga mat tills min kära mor kommer hem från jobbet. Ikväll blir det fredagsmys och kvalitetstid med mamsen, myspys.
Kom iallafall på en sak som hänt sen jag "slutade" blogga. Jag har klippt av mig håret! Velade ju fram och tillbaka ifall jag skulle göra det och nu har jag gjort det, dock är det alldeles för långt för frisören var ju störd och det är inte riktigt så ljust som det ska vara. Men det ska jag fixa om ett par veckor!
Nu ska jag iallafall byta om till torra kläder och börja fixa innan matlagningen. Seee yaa



It's summertime!

Datum: 2012-05-03 Tid 17:52:16 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
..eller ja nästan iallafall. Nu var det bra längesen jag bloggade känner jag, sisådär 3-4 månader? Börjar faktiskt längta lite efter att skriva här i bloggen så vi får se hur duktig jag blir nu då.
Sist jag bloggade låg det snö på backen och det var minusgrader, nu är det solsken i princip varje dag och massa fågelkvitter på morgonen när man går till bussen. Helt underbart! Synd bara att dom sa på nyheterna att det blir snö inatt, suck.
Orkar inte uppdatera nånting sen sist, tror inte det har hänt något speciellt så det struntar jag i.
Nu är det iallafall bara drygt en månad kvar till skolavslutningen, 36 dagar för att vara mer exakt (endast skoldagar vet jag ej), känns helt sjukt! Om en månad har jag gått i gymnasiet med min underbara klass ett helt år! Och att det snart är sommar är ju helt awesome, gå i tunna sommarkläder, ligga och sola hela dagarna, vara ute länge på kvällarna/nätterna och bara leva livet liksom! Nej men just det, nu är jag ju så gammal så jag inte får pengar på sommaren om jag inte jobbar, så jag sitter och letar sommarjobb jag. Hejdå sommarplaner!
Nejmen riktigt så blir det ju inte, har sökt till fem jobb hittills tror jag, och ska söka ett till som jag vet och sen kika runt lite mer. Men jag tänker inte jobba hela sommaren iallafall, och jag har ju fortfarande kvällarna och eventuellt helger då jag kan ha ett liv med.
Känner att detta blev kanske liiite längre än jag trodde och lite mycket sommar snack. Men vi hörs väl senare eller nåt antar jag!