JOBB

Hej mina kära bloggläsare! Det är såhär att jag är nästan desperat efter ett jobb. Jag behöver pengar nununu! Eftersom jag får mitt sista studiebidrag nu den 30e så kommer jag inte ha några pengar förrän sista september.
Så därför undrar jag om inte någon av er behöver, eller känner någon som behöver, barnpassning, städhjälp, hundvakt, någon som kan fixa i trädgården eller dylikt. Och det gäller ju även att ni är villiga att betala för det eftersom det är pengar jag behöver!
Jag kan även säga att jag är väldigt bra med barn, är bra på att laga mat/baka osv. Och är även väldigt noggrann av mig. Så snälla, om ni behöver hjälp så skriv en kommentar här, jag publicerar den inte om ni inte vill! Eller skriv ett meddelande till mig på Facebook!



Dåligt väder? Mysväder!

Datum: 2012-06-16 Tid 15:00:13 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Nu var det längesen jag skrev här! Har liksom ingenting att skriva om och har ingen riktig lust till att skriva. Ibland får jag lust att skriva för jag börjar tänka på nåt eller så, men jag hinner alltid glömma vad jag tänkte på...
Iallafall så är det ju sommarlov nu, synd att sommaren inte har kommit bara. Jag tycker om regn, ibland, men nån måtta får det väl vara! På sommaren vill man ju trots allt ha sol och värme så man kan vara ute och roa sig, bada och sola och allt som hör sommaren till. Men man ska väl inte klaga, tycker ändå att det är skönt att bara vara ledig jag.
Sen blir det ju lite vad man gör det till. Jag tycker att det kan vara riktigt mysigt med regnväder, man kan ligga inne under en filt och titta på massa filmer. Fast då är det ju bättre om man har en pojk att mysa med också! Ligga och kramas och bara mysa. Åh vad jag vill ha en kille buhu :( (nej jag är inte så desperat som det låter ;) haha)
Det var allt för mig för denna gång, PoK
Bilderna är tagna från Google.