Belgium Baby

Hejhopp alla glada!
 
Nu är vi framme i Belgien (sen igår kväll vid åtta) och har sovit vår första natt här. Jag försökte blogga igår mitt på dagen ungefär då vi stannade på Burger King i Gränby Centrum och åt, men det ville inte fungera. 
Sen på Arlanda finns ju numera Victoria's Secret på Arlanda, så jag har köpt en underbar parfym för endast 139kr, underbar!! Första saken jag äger från VS även.
 
Iallafall, så som sagt anlände vi i Bryssel ungefär vid åtta igårkväll, och strax efter nio var vi på hotellet. Kan inte påstå att vi fick bästa bemötandet av alla när vi kom, och Mikaela är tvingad att sova ensam (dvs utan oss) med två spanska främlingar. Vi håller ännu på och försöker lösa det med Mari från Sverige och hoppas på det bästa.. 
Vi får iallafall gratis wi-fi på hotellet vilket är skönt för då kan vi ju använda internet på våra rum (trots att det inte är så bra här nere i källaren) och uppe i lobbyn och så. Trots att vi sover i källaren är det sinnessjukt varmt här, och det är även varmt och kvavt ute, dock inte så soligt. 
 
Men igår när vi hade kommit fram så fixade vi oss lite och sen tänkte vi gå ut på nån klubb eller bar men vi kom inte längre än till McDonald's där vi åt litegrann och sen var vi så trötta, klockan var ändå efter tolv och vi hade flygit och sådär, så då gick vi tillbaka till hotellet och la oss. Jag somnade dock inte förrän efter halv fyra nån gång och vaknade åtta, och även en gång vid halv sex vaknade jag. Nu har vi ätit frukost och ska fixa oss för att ta en tripp ned på stan och försöka lära känna staden lite, kanske shoppa något också. Sen ikväll tänkte vi försöka oss på en ny utekväll, och kanske även äta ute nånstans innan.
 
Ni får lite bilder från gårdagen också.
 
 
Man får tydligen inte röka på toaletterna i Bryssel
 



Idag åker vi!

Datum: 2013-07-05 Tid 09:13:18 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Godmorgon alla glada!
 
Jag var uppe med tuppen idag, klockan sju vaknade jag och kunde inte somna om så vid åtta gick jag upp. Nu har jag fixat det sista inför resan och nu behöver jag endast äta lite och fixa mig sen är jag färdig. Vid 11/halv 12 ska vi åka hemifrån för att först åka ut till min syster och byta bil och sedan hämta Mikaela innan vi lämnar Gävle vid ett.
 
Har gått och blivit flygrädd från ingenstans och börjar även bli väldigt nervös. Har aldrig varit borta så länge hemifrån eller varit utan mamma eller så. Men det här blir ju bra träning för mig! Tur jag och Mikaela har varandra iallafall.
 
Igår åt vi iallafall tacos som jag hade önskat som sista middagen hemma innan jag åker, det var galet gott och jag ska nog ta lite av det nu med till frukost. 
 
Nej nu ska jag försöka sätta fart här så det händer nånting nån gång :)

Hörs sen!
 
 
För att det inte ska bli ett tråkigt bildlöst inlägg så får ni en bild från tacosen igår.
 



Det närmar sig!

Datum: 2013-07-01 Tid 17:45:40 - Kategori: VARDAG - KOMMENTERA
Hej på er!
 
Blev inte så mycket bloggande den senaste veckan (läs ingenting) för jag har jobbat och varit på dop och så har jag bara vilat och tagit det lugnt väldigt mycket, det sliter på en att jobba när man är ovan haha, och när man bara står och går (och lyfter och använder sig av konstiga ställningar) får man ganska ont i kroppen. Fick dock massage i torsdags av bästa Uffe så min rygg blev lite förnyad.
 
Nu är det iallafall bara 4 dagar kvar tills vi lämnar svensk mark för 3,5 vecka och beger oss mot Belgien. Nerverna börjar krypa sig inpå och förväntningarna stiger alltmer! Idag har jag handlat lite grejer som är bra att ta med sig, hygienartiklar och sånt, och även kläder jag ska ha när jag jobbar eftersom vi måste ha "speciella" kläder, svarta byxor och vit skjorta/tshirt. 
 
Är det någon som varit i Belgien som har något att rekommendera som bör upplevas eller så? Tipsa gärna!
 
Skriver mer sen, seeee yaaa
 
 
Ni får se en bild från Theodors dop på fina lilla familjen :)